AnnonceLuk annonce
Sjællandsmesterskab i Dart

17-01-2017

Foto: DDU

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Weekenden den 20.-22. januar, afholdes der Sjællandsmesterskaber i Dart i Svebøllehallen i Svebølle. Det er dart-klubben Vestsjællænderne, der holder til i Ubby, der afholder stævnet i samarbejde med DDU (Dansk dart union).

Er man interesseret i dart, kan man nu få mulighed for at komme helt tæt på nogle af landets bedste udøvere inden for sportsgrenen, idet der i den anden sidste weekend i januar afholdes Sjællandsmesterskaberne i Dart i Svebølle.

I Svebøllehallen kæmper omkring 200 af landets bedste spillere om Sjælandsmestertitlen i double og single for både ungdoms- og seniorspillere.

Det er den lokale dartklub ’Vestsjællænderne’ fra Ubby, der arrangerer mesterskaberne i samarbejde med Dansk Dart Union.

Svebølle Hallen vil være åben hele weekenden for interesserede tilskuere. Er man interesseret i at læse mere om den lokale klub i Ubby, kan man klikke sig ind på www.spildart.nu og finde klubben sammen med mere end 100 andre klubber landet over.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0