AnnonceLuk annonce
Politi og SSP på hjemmebesøg

01-01-2017

Dorte og Jesper fra Midt- og Vestsjællands Politi på hjemmebesøg sammen med SSP-konsulenterne Kim Jensen og Andreas Knudsen. Privatfoto

Af Jens Nielsen

Politi og SSP-konsulenter besøgte nytårsaftens dag udvalgte familier i Klosterparkvejs området, for at opfordre forældre til at holde de unge i kort snor nytårs aften.

Der har i gennem de sidste måneder været en del hærværk og bilafbrændinger i den nordlige del af Klosterparkvej i Kalundborg. Rygter nåede politiet mellem jul og nytår, om at der nytårs nat ville blive ballade i området med bl.a. bilafbrændinger, og efter en påsat bilbrand på Esbern Snaresvej natten til lørdag, fik det politiet og SSP-konsulenterne fra Kalundborg Kommune til at møde op i området nytårs aftens dag hvor 12 familier fik et såkaldt hjemmebesøg.

Vi har opfordret forældrene til at holde øje med deres unge mennesker nytårs aften og måske holde dem i kort snor. Familierne vi besøgte er udvalgt efter hvad vi erfaringsmæssigt fandt mest hensigtsmæssigt, og alle steder blev vi faktisk rigtigt godt modtaget”, fortæller SSP-konsulent, Andreas Knudsen, og fortsætter, ”vi har også snakket med det forældre netværk som er i området samt de kulturelle foreninger og bedt dem om at holde øje med eventuelle urolige ellementer.

Utrygheden er blusset op

Der er en utryghed i området, efter de mange brande er begyndt at blusse op, ligesom området har fået et dårligt ry. Og det er rigtig ærgerligt, mener SSP-konsulenten.

”Det er en meget lille skarre af personer, som skaber de her episoder og på den måde sætter dagsordenen for hele området. Det vil vi gerne sætte ind mod, for det fortjener området ikke”, siger Andreas Knudsen og tilføjer, ”vi har meget fokus på den grupperings dannelse der i Klosterparkvejs området, og vi har efterhånden rigtigt gode kontakter i området som vi arbejder med”.

Nytårs aften og nat er forløbet uden problemer på Klosterparkvej, om det skyldes indsatsen fra politi og SSP vides selvfølgelig ikke, men måske det har haft en gavnlig effekt.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0