AnnonceLuk annonce
Ny Kalundborg motorvej bliver ikke brugerbetalt

28-11-2016

Af Jens Nieslen

Den nye, borgerlige regering vil blandt andet bygge motorvejen fra Kalundborg til Holbæk, færdig. De første rygter gik på at motorvejen muligvis bliver brugerbetalt, men det har intet på sig.

Den nye borgerlige regering vil færdigbygge motorvejsstrækningen fra Kalundborg til Holbæk. Det er et af punkterne i det regeringsgrundlag, som Venstre, Liberal alliance og Det Konservative Folkeparti søndag lagde frem. I regeringsgrundlaget står bl.a.

Regeringen ønsker at bygge videre på erfaringerne fra projektet for bygning af Kronprinsesse Marys Bro ved Frederikssund og undersøge mulighederne for hel eller delvis brugerfinansiering af konkrete nye infrastrukturprojekter”.

Det fik i første omgang flere til at tro at en kommende motorvej til Kalundborg skulle brugerfinansieres, men det har heldigvis intet på sig.

Brian Mikkelsen (K), der har deltager i regeringsforhandlingerne, oplyser til TV Øst, at en hel eller delvis brugerbetaling ikke gælder motorvejsstrækningen til Kalundborg.

”Glæden forduftede lidt da det kom frem at motorvejen muligvis skulle brugerfinansieres, men det har heldigvis intet på sig, så i dag skinner solen over Kalundborg, jeg håber at maskinerne bare fortsætter mod Kalundborg, når den udvidelse af motorvejen der er sat i gang, er færdig”, siger borgmester Martin Damm (V) til TV-Kalundborg.

Læs også: Ny regering vil bygge motorvej til KalundborgFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0