AnnonceLuk annonce
Billedserie: Så er det jul

26-11-2016

Rigtigt mange var mødt op for at se det store juletræ blive tændt. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Alle rekorder blev slået i Gørlev da det store juletræ, fredag aften, skulle tændes på Bytorvet, op mod 1000 personer deltog i begivenheden.

Sidste år var der mere end 300 børn med i det store roelygteoptog fra Gørlevhallen og til Bytorvet i Gørlev, i år var der endnu flere.

”Det er helt vildt det her, jeg ved ikke hvor mange der er, men der er væsentligt flere end sidste år, jeg vil tro vi er op mod 1000 mennesker i alt”, sagde Dan Hansen, formand for Gørlev Handels- og Erhvervsforening, der arrangerer juletræstændingen.

Forrest i det store optog var selveste julemanden, siddende i en lille vogn trukket af en meget lille hest, men den klarede opgaven perfekt, efter julemanden kom Holbækgarden, store flotte frieserheste, det store roelygteoptog og til sidst brandbilerne fra Vestsjællands Brandvæsen, Gørlevafdelingen.

Bliv tilmeldt vores nyhedsbrev og få en e-mail hvergang der er nyt på TV-Kalundborg.dk, KLIK HER

Da det store optog var fremme på Bytorvet steg julemanden til vejrs for at tænde det store juletræ, det foregik helt efter planen, da julemanden rakte sin stav mod træet blev der på magisk vis lys – nu er det jul.

Anja Steenberg, leder af børnehaven Mælkebøtten i Svallerup var årets taler i forbindelse med juletræstændingen og ud over at tale om bl.a. nisser så var der også en opfordring til forældrene.

”Det i allerbedst kan give jeres børn i gave, det er i den grad jeres tid”, sagde  Anja Steenberg.

Borgmester Martin Damm var også mødt op til juletræstændingen og han benyttede lejligheden til at ønske alle en glædelig jul og opfordrede alle til at handle i de lokale butikker.

Efter at juletræet var blevet tændt var der slikposer og sodavand til alle børn, mens Sparekassen Sjælland sørgede for varm gløgg til de voksne.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0