AnnonceLuk annonce
"Mr. Grand Prix" vender tilbage til Kino

24-11-2016

"Mr. Grand Prix" spiller en totalt udsolgt koncert i morgen aften, der er allerede lavet aftale om en ny koncert i 2017. Foto: Thomas Bittera

Af Jens Nielsen

"Mr. Grand Prix" spiller en totalt udsolgt koncert fredag aften i Kino Den Blå Engel, der er allerede lavet aftale om en ny koncert i 2017.

Johnny Logan, kendt med tilnavnet "Mr. Grand Prix", spiller for en totalt udsolgt sal fredag aften i Kino Den Blå Engel. Det er første gang at 62-årige Johnny Logan gæster Kalundborg biografen, og faktisk tog det blot 21 timer at sælge samtlige 300 billetter til fredagens koncert, så der er ingen tvivl om at sange som What's Another Year og Hold Me Now, stadig er yderst populære.

Brian Sønder Andersen, medindehaver af Kino Den Blå Engel, var da heller ikke i tvivl da biografen blev spurgt om interessen for en koncert igen i 2017, der blev med det samme sagt ja, og datoen bliver d. 10-11-2017.

Billetsalg i pausen

De gæster som har købt billet til fredagens koncert får et lille forspring i forhold til næste års koncert, idet billetsalget starter i pausen, så kan interesserede sikre sig de første billetter til den populære sanger.

Klokken 22 fredag aften åbner billetsalget så via Kino Den Blå Engels hjemmeside, for dem som ikke nåede at købe billet til i år.

Johnny Logan (født 13. maj 1954) er en irsk/australsk sanger og komponist, der er mest kendt for sine sejre i Eurovision Song Contest i 1980 og 1987 med henholdsvis What's Another Year og Hold Me Now samt som komponist til vindersangen fra 1992 Why Me, der blev fremført af Linda Martin.

Han er den eneste i den europæiske melodigrandprix-historie, der har vundet flere sejre ved Eurovision Song Contest, og bliver derfor også kaldt for "Mr. Grand Prix".Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0