AnnonceLuk annonce
´Familietons´ tættere på de 100.000 kr

18-11-2016

TGU er med 'Familietons' videre i landsfinalen om fornem idrætspris og 100.000 kr. Foto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk 

Familietons fra TGU (Tømmerup Gymnastik og Ungdom) har i et stykke tid været nomineret til Danskernes Idrætspris, hvor vinderen modtager, ud over æren, 100.000 kr. De er nu gået videre i landsfinalen takket være rigtig mange stemmer.

Danskernes Idrætspris er en pris, der går til et initiativ eller projekt, der i særlig høj grad gavner den lokale foreningsidræt. Alle danskere har kunnet nominere initiativer eller projekter. Vinderen modtager Danskernes Idrætspris ved DR´s show, SPORT 2016, lørdag 7. januar 2017 i Boxen i Herning, og TGU har netop fået besked om, at de er gået videre i landsfinalen.

”Vi er gået videre i Region Sjælland, og vi er så glade og så stolte. Vi har fået over halvdelen af stemmerne, og det er altså rigtig flot. Nu er vi videre i landsfinalen, og jeg mener, at der er ni hold. Herefter er det DIF (Dansk Idræts Forbund), der beslutter, hvem der gået videre til Sport 2016 live programmet i Herning til januar. Tre går videre, og så er der jo altså én, der vinder prisen og de 100.000 kr. Og det måtte da gerne være os,” siger en glad Tanja Døj, der understreger, at man fra TGU’s side er meget taknemmelig for alle, der har stemt, da det er deres fortjeneste, at man nu er gået videre.

Danskernes Idrætspris, præsenteret af e-Boks i samarbejde med DIF og DR P4. TGU er altså videre i landsfinalen, og får besked senere på året om, hvorvidt de er gået videre som en af tre, der skal til finalen i Boxen i Herning til januar.

Familietons tager udgangspunkt i hele familien, og ikke kun et barn der sættes af til sport. Hele familien er sammen på et højt fysisk aktivitetsniveau, samtidig med der bliver leget, grinet og udfordret på det motoriske og fysiske plan. Familietons benytter den stor hal og springcenteret i Tømmeruphallen, hvor alle instruktør, forældre og større børn hjælper til med opstilling af baner med diverse redskaber.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0