AnnonceLuk annonce
Rosa i julegave

15-11-2016

Rosa fra Rouladegade har flere gange gæstet Kalundborg, til marts er hun tilbage igen. Foto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Igen til marts kommer den populære Rosa fra Rouladegade til Kalundborg - til stor glæde for mange børn, der nu også kan 'få hende' i julegave.

Billetsalget til den traditionsrige koncert på Musisk Skole i Kalundborg med Rosa & Rødderne er nemlig allerede åbnet, og mange bedsteforældre synes, at billetterne er en alle tiders julegave at give sine børnebørn. Så børn kan altså være heldige at få Rosa i julegave i år.

”Det er godt nok først søndag den 12. marts, men billetsalget går strygende,” fortæller børnekulturkonsulent Søren Vind.

Rosas koncert hedder denne gang ”Sovedyr på eventyr” - en ny koncert med nye og gamle sange fra Rouladegade, Byttebiksen, og selvfølgelig Sovedyr på eventyr!

”Vi skal ryste rævehalerne, kaste plyskillinger højt i luften, og bage isbomber til isbjørne, elefanter, egern, enhjørninger, slanger, sæler, pandaer, kyllinger, kaniner, tigre, løver og selvfølgelig til børnene. Det bliver en skøn sovedyrsfest,” siger Rosa.

De fleste kender Rosa fra Rosa fra Rouladegade og Byttebiksen på Ramasjang. Med til Kalundborg har hun sit band med Sille Grønberg, Palle Windfeldt, Laust Færch og Jens Daugaard.

Billetterne kan købes på Kalundborg Biblioteks hjemmeside under ”Det sker”.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0