AnnonceLuk annonce
Igen hærværk på Klosterparkvej

15-11-2016

Bilen, der blev smadret ud foran Klosterparkvej 71 i går aftes mellem kl. 19 -20. Privatfoto.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Mandag aften var der igen en bil på Klosterparkvej i Kalundborg, der var udsat for hærværk.

Da Natalie Andersen på 18 år kom ned til den bil, hun havde lånt af sin ’papfar’ i går aftes, mandag, var forruden på bilen smadret. Der lå en stor sten på køleren og en på taget af bilen, der stod parkeret på Klosterparkvej i Kalundborg.

”Den stod parkeret på Klosterparkvej i højst 30 minutter, og da jeg kom tilbage, var bilens forrude fuldstændig smadret, og bilen var bulet flere steder,” fortæller Natalie Andersen.

Natalie Andersen var blot på et kort besøg hos sin søster, der bor på Klosterparkvej. Bilen holdte parkeret ud for nr. 71 på Klosterparkvej, hvilket er på den 1. P-plads ud for de grå blokke, når man kommer fra centrum af byen.

”Jeg var der vel en halv times tid, et sted mellem kl. 19 og 20. Og da jeg kom tilbage til min papfars bil, var den smadret på forruden, og der var buler i taget fra de store sten, der stadig lå på taget og køleren af bilen,” fortæller hun.

Der er udlovet en dusør til den/dem der kan give informationer, der fører til gerningsmændene.

Det er ikke første gang, at der er ballade med hærværk og bilafbrændinger i Klosterparkvejsområdet i Kalundborg. Ydermere er der solgt hash i området også, og flere unge har følt sig truet. Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0