AnnonceLuk annonce
Piger overfaldet i bus

10-11-2016

Modelfoto.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I går eftermiddags blev to piger overfaldet i en bus i Kalundborg, fordi de sang.

Kl. 15.27 fik Midt- og Vestsjællands Politi en anmeldelse om et overfald på en pige i en bus, der netop var ankommet til Banegårdspladsen. Det viste sig, at en 17-årig pige fra Gørlev Sj. sammen med en 16-årig veninde havde taget bus 551 fra Stejlhøj mod stationen i Kalundborg. Undervejs havde de sunget, hvilket en anden kvindelig buspassager blev sur over. De kom op at diksutere, hvorunder den irriterede kvinde tog fat om den 17-åriges hals med diverse rødmen til følge.

Gerningskvinden var forsvundet fra bussen ved politiets ankomst, og politiet eftersøger nu en dansk kvinde, 20-25 år, kraftig af bygning, rødt langt hår, iført en halvlang mørkerød jakke og sorte bukser. Offeret blev efterfølgende undersøgt på skadestuen i Holbæk som følge af overfaldet.

Lokalpolitiet i Kalundborg hører gerne fra personer, der enten har været med i bussen, og set kvinden i Kalundborg, eller som har oplysninger om hendes identitet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0