AnnonceLuk annonce
Kalundborg er multikulturel

02-11-2016

Foreningen Børns Håb har i samarbejde med borgere og Kalundborg Biblioteker arrangeret en glad aften med mad, musik og dans den 12. november. 

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Foreningen Børns Håb har i samarbejde med borgere i Kalundborg Kommune og Kalundborg biblioteker arrangeret en festlig og multikulturel aften med mad, musik og dans for alle interesserede den 12. november.

Foreningen Børns Håb har i samarbejde med nogle borgere i Kalundborg Kommune og Kalundborg Bibliotek, arrangeret en aften med hyggeligt samvær, mad fra hele verden, musik og dans. Det foregår den 12. november 2016 i Raklev Sognegård fra kl 16. Formålet med den kulturelle aften er at skabe liv i Kalundborg, og samtidig forstærke naboskab og vise, at Kalundborg er en multikulturel by.  

"Vi vil gerne bidrage til at vise, at Kalundborg er en multikulturel by, hvor alle er velkomne, og hvor alle gør en indsats for at fastholde det bedste, der findes i diverse kulturer," siger formand for bestyrelsen i Børns Håb, Jeanne d'Arc Munyurangabo

Foreningen Børns Håb startede ”projekt Kulturaften” i 2011. Ideen var at arrangere en aften én gang om året, hvor kalundborgensere mødes og får en tematisk kulturel oplevelse sammen. Det har altid været i form af foredrag om den mangfoldige kultur, mad fra hele verden, dansk folkedans, mavedans, modeshow mm. Arrangementet har hvert år været en succes.

I år er der dog flere arrangører bag, idet borgere i Kalundborg Kommune nu er med til at arrangere kulturaftenen. Borgere, som ikke er medlemmer af foreningen, men som gerne vil støtte projektet. Derudover er Kalundborg Biblioteker formidler af projektet.

Tilmelding og køb af billetter senest lørdag den 5. november.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0