AnnonceLuk annonce
Mette er gjort af noget helt særligt

15-10-2016

Fra venstre, Heino Andersen, Dan Hansen, Martin Damm og Mette Thrane. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Det var en glad Mette Thrane fra Gørlev Legetøj, der fredag eftermiddag fik overrakt Venstres Initiativpris 2016, af Heino Andersen, formand for Venstre i Gørlev.

Venstre i Gørlev har hvert år siden 1987 uddelt ’Venstre’s Initiativpris’ til en lokal virksomhed, person eller forening i gammel Gørlev Kommune, som har gjort noget særligt i året der er gået.

Mette Thrane får prisen for sit store arrangement i det lokale handelsliv i Gørlev, hun har bevist at man kan have en rigtig spændende specialforretning og det er ikke mange små byer som Gørlev  der har sådanne butikker som kan overleve på den lange bane”, sagde Heino Andersen bla. til prismodtageren.

”Hvis man skal drive detailhandel uden for de store byer så skal man være gjort af noget særligt og gøre noget særligt og det er det du har formået”, sagde borgmester Martin Damm til 41-årige Mette Thrane, der i 11 år har været indehaver af Gørlev Legetøj, en forretning på hele 335 kvadratmeter beliggende på Algade i Gørlev, som foruden et kæmpe udvalg af legetøj, børnetøj, også har postbutik og kunderne kan indlevere tøj til rensning.

’Venstre’s Initiativpris’ gik sidste år til Christian Clemmensen fra GSC Anlæg i Vinde Helsinge.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0