AnnonceLuk annonce
Stor efterspørgsel på sommerhuse i Kalundborg i efterårsferien

18-10-2016

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

87 pct. af Campaya.dks 200 sommerhuse i Kalundborg kommune er udlejet i uge 42, som er efterårsferie for rigtig mange mennesker.

Campaya.dk, som er en af de største sommerhusudlejningsbureauer i Danmark, har i uge 42, som er lig med efterårsferie for de fleste, udljet 87 pct. af deres 2000 sommerhuse i Kalundborg.

”Det er en virkelig høj belægningsprocent for tidspunktet. Og når vi sammenligner med de foregående år, har vi, i år, oplevet en betydelig stigning i efterspørgslen på husene i Kalundborg i efterårsferien. Faktisk er udlejningen noget over den ellers meget store udlejning, der fandt sted i området i august. Sammenlignet med landets øvrige kommuner er det også rigtig godt,” siger Jesper Kamp Kruse, der er kommunikationsmedarbejder ved Campaya.dk

Den smukke og fredelige natur

Hos Campaya.dk oplever man, at sommerhusgæsterne i stigende grad søger mod den afslappethed og de rolige, naturskønne omgivelser, der findes i Kalundborg kommune. Det er særligt kommunens kystområder, der er populære. Det er i høj grad også tilfældet i efterårsferien.

Se mere om mulighederne for at leje et sommerhus i Kalundborg Kommune her: https://www.campaya.dk/Danmark/Sj%C3%A6lland/Kalundborg/Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0