AnnonceLuk annonce
Mads er på U21 landsholdet i undervandsrugby

16-10-2016

Mads Peter Hansen er på på U21 landsholdet i undervandsrygby. Foto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Mads Peter Hansen er 18 år, og spiller på U21 landsholdet i undervandsrygby. Det er hans 2. sæson på landsholdet, og han er god til, hvad han laver.

Der har netop været udtagelse til U21 landsholdet i undervandsrugby, og Mads Peter Hansen er igen blevet udtaget til at spille på holdet. Han er faktisk tidligere konkurrencesvømmer, men da han brækkede benet for et par år siden, fandt han aldrig rigtig gejsten ved svømning igen, da benet var helet, og han begyndte i stedet at spille undervandsrugby, hvilket han var god til. Rigtig god til.

”Det var kun spillet jeg skulle lære. Jeg stoppede til konkurrencesvømning, efter at have brækket benet. Jeg startede op på det igen, men havde ikke, længere motivationen, så jeg stoppede. Herefter begyndte jeg at spille undervandsrugby i Kalundborg, og jeg syntes, at det var rigtig sjovt,” siger Mads Peter Hansen.

Ved et tilfælde

Mads Peter Hansen begyndte at spille undervandsrugby i Kalundborg, men her var det bare for sjovt, men da han i en periode var flyttet til København i forbindelse med sin uddannelse, begyndte han ar spille på Amager, hvor niveauet var højere.

Der var åben træning, hvor man kunne komme og spille og vise, hvad man kunne. Alle var velkomne. Og der blev jeg altså, sidste år, udvalgt til U21 landsholdet, og samtidig udtaget til Nordisk Mesterskabet i Sverige,” fortæller Mads Peter Hansen.

Mads Peter Hansen bor til daglig i Rørby hos sine forældre, men han kører pt. til Amager for at træne tre gange om ugen. Han er uddannet automatiktekniker, og arbejder i Slagelse, og selvom han har travlt med både arbejde og træning, har han også tid til sine venner.

”Mit liv er ret meget arbejde og træning, arbejde og træning. Der er ikke tid til meget andet, men jeg går da ud med mine kammerater, jeg drikker bare ikke så ofte, da min træning kommer i første række. Fx nu her op til EM, drikker jeg slet ikke, og skal ikke i byen. Men jeg holder også pause indimellem. Det har jeg lært efter at have svømmet konkurrencesvømning otte gange om ugen i seks år. Det skal der være plads til, da jeg jo også, trods alt, har et liv

ved siden af, og det kan jeg også passe med undervandsrugby, det kunne jeg derimod ikke med konkurrencesvømning,” siger han.

Har du set vores nye side 'Bil-Bolig-Butik', KLIK HERKlik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0