AnnonceLuk annonce
Den rette hylde

08-10-2016

Trine Louise Larsen vandt sølv til DM i Biniki Fitness Master +35  2016

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Det er ikke blot en konkurrence, men en livsstil for Trine Louise Larsen, der netop har vundet sølv til DM i Bikini fitness Master +35 i sidste weekend. Hun har tidligere stillet op i bl.a. Body Fitness, men har nu fundet sin rette hylde.

Trine Louise Larsen er 35 år, gift og har en søn. Hun arbejder til dagligt som tandplejer i Kalundborg Tandlægecenter, men i sin fritid træner hun noget mere end den gennemsnitlige mand eller kvinde. Hun har styrketrænet i mange år, men mere på det, de fleste mennesker vil kalde et almindeligt niveau. Men siden 2013 meget mere seriøst med både kost- og træningsplan.

”Jeg så et program i tv, hvor der var en, der skulle stille op til body fitness, og så tænkte jeg, at hvis hun kan, kan jeg da også. Så det var med henblik på at stille op i body fitness, at jeg begyndte at træne mere seriøst. Jeg fik en 6. plads, da jeg stillede op første gang i Body Fitness. Men det var slet ikke mig. Pigerne var for store. Bodyfitness er mere hakket, og meget lav fedtprocent,” fortæller hun.

Ikke til alt det der ’dulleri’

Efterfølgende var Trine Louise Larsen i tvivl om, hvorvidt hun skulle deltage i flere konkurrencer eller bare træne ’almindeligt’.

”Jeg var meget i tvivl, da jeg ikke rigtig syntes, at bikinifitness var mig.Det var nok på en eller anden måde for 'dullet' til mig. Så jeg stillede op i WBFF (World Beauty Fitness & Fashion) til at begynde med. Men så ændrede det hele sig lidt, Bikini fitness blev mindre 'dullet' - en mere seriøs sport, og jeg stillede op til Newcomers 2016, efterfølgende Danish Open og så Bikini Fitness. Jeg vandt sølv alle tre gange ” siger Trine Louise Larsen.

Netop fordi Trine Louise Larsen har kost- og træningsplan er tingene lidt anderledes i hverdagen. Men hun forsøger at gøre det hele så ’normalt’, som muligt, da det, for hende, ikke er en periode, men en livsstil. Hun spiser seks måltider om dagen, men det er ikke besværligt, da hun forbereder alle sine måltider i forvejen – gerne til flere dage.

”I dag er det blevet lidt en vane, og det er ikke hårdt at følge en kostplan, men i begyndelsen var det da hårdt, fordi man skulle have en hverdag til at fungere. Jeg ville lyve, hvis ikke jeg sagde, at det var langt lettere at være alene, når man træner, som jeg gør, men samtidig er min familie også en stor hjælp. I dag har vi en rytme, og det fungerer. Jeg spiser jo også indimellem andet end, hvad der står i min kostplan. Jeg har en ugentlig ’cheat’ dag, hvor jeg spiser, hvad jeg har lyst til,” fortæller Trine Louise Larsen og fortsætter:

”Jeg prøver netop også på, at leve så ”normalt” som overhovedet muligt. Faktisk gør jeg en dyd ud af det, netop pga. min søn Sebastian, der er syv år lige om lidt. Han skal ikke på nogen måde lide under det. Jeg følger min kostplan ja, men jeg er jo ikke fanatisk styret af den, når jeg ikke stiller op til konkurrence. Men det er enormt vigtigt med opbakning fra familien, når man laver den slags, for det kræver noget. Men det gør det jo også for alle andre familier, hvor forældrene dyrker sport, også selvom det måske ikke er på konkurrenceplan.”

Trine Louise Larsen overvejer Danish Open, og måske DM i Bikini Fitness Master +35 igen til næste år. Men det er vigtigt for hende, at der er tid til familien, og at de bakker hende op. Ellers har hun ikke lyst.

Hygge er mange ting

De fleste danskere associerer ’hygge’ med mad, også gerne usund mad, som slik, kage osv. Og den holdning møder Trine Louise Larsen også nogle gange.

”Der var mange af min venner og min familie, der havde svært ved at forstå det i begyndelsen. Men det er blevet meget bedre. Der er stadig mange, der tror, at jeg nærmest ikke spiser noget, men det er jo netop lige omvendt. Jeg spiser sundt, og jeg spiser meget pga. min træning. For mig er det jo en hel normal livsstil. Jeg spiser måske ikke så meget slik, kage osv., som så mange andre, men derfor kan jeg jo godt hygge mig alligevel. Den holdning kan jeg godt være lidt træt af, men heldigvis kender jeg også mange, der spiser sundt og træner, som forstår det. Og der ER plads til ’snoller’, ellers er det jo ikke sjovt,” siger hun.

Sundt og sjovt

Hvis ikke det er sundt for hendes krop, gider hun ikke. Og det skal også være sjovt, ellers er det ikke det værd ifølge Trine Louise Larsen.

”Hvis ikke det var sjovt, havde jeg ikke gjort det. Fx laver jeg ikke så meget cardiotræning, fordi min krop bliver træt. Man skal hele tiden lytte til sin krop, og det er jeg blevet endnu bedre til med alderen. Jeg tænker meget over, hvad der er sundt for min krop. Her ligger mit fokus helt klart, og det vil det fortsætte med. Sundt og sjovt – også selvom jeg har træner på. Man kender sin egen krop bedst, og jeg vil også gerne lige påpege, at som vi ser ud lige omkring konkurrencen og på selve dagen, sådan ser man ikke ud hele tiden,” understreger hun.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0