AnnonceLuk annonce
Koncert med Ohn Dohn Dehn

03-10-2016

'Ohn Dohn Dehn' spiller søndag den 9. oktober på Musisk Skole Kalundborg.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Det er ikke det gamle børnerim "Ohn dohn dehn mamma futter fehn", det handler om her. Ohn Dohn Dehn er navnet på det band, som på søndag den 9. oktober åbner sæsonen for de såkaldte kamæleonkoncerter.

Oh Dohn Dehn er en blanding af messingblæsere, trommer, perkussion og megafonsang. Det er et groft miks mellem New Orleans jazz og dansk folkemusik. Musikerne er nærmeste bindegalde, og deres musik er vildt sjov.

”Det er anderledes musikoplevelser for børnefamilierne - musik i superkvalitet spillet i børnehøjde,siger børnekulturkonsulent Søren Vind

Kamæleonkoncerterne er blevet populære, og mange familier får en god oplevelse på de 5-6 søndage eftermiddage, hvor de afholdes. Bedsteforældre tager ofte deres børnebørn med.

Den næstfølgende kamæleonkoncert den 30. oktober er med Virelai, som inviterer os med på en rejse tilbage til den folkelige middelalder med glade dansemelodier, skønne folkeviser og smukke middelalderballader spillet på gamle instrumenter som drejelire og sækkepibe,” fortæller Søren Vind.

Koncerten holdes i koncertsalen på Musisk Skole Kalundborg. Den begynder kl. 14, og billetter købes ved indgangen - 50 kr. for voksne og 25 kr. for børn. Det er kommunens Kultur- og Fritidsudvalg, der står bag arrangementerne. Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0