AnnonceLuk annonce
Rapper til global konference i Kalundborg

19-09-2016

700 elever på Kalundborg Gymasium og HF var med til globale konference. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen jens@tv-kalundborg.dk

Den danske udgave af den globale konference Social Good Summit gæstede i dag Kalundborg Gymnasium og HF. FN’s Udviklingsprogram UNDP og organisationen Turning Tables stod i samarbejde med Globale Gymnasier bag det danske arrangement, som blev livestreamet til 150 lande verden over.  


Verdens politiske ledere, sociale entreprenører, videnskabsfolk og førende erhvervsfolk mødtes på konferencen Social Good Summit for at stille skarpt på innovative, bæredygtige løsninger for verdens mest presserende udviklingsproblemer, i år med dansk deltagelse fra flere hundrede gymnasie- og HF-elever. Det skete i form af digital tilstedeværelse. 


I Danmark var deltagerne 700 gymnasie- og HF-elever på Kalundborg Gymnasium og HF, som til deres morgensamling blandt andet blev introduceret til FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling. 
"Vi er meget glade for at kunne arrangere og være del af den danske udgave af Social Good Summit. Konferencen har stort potentiale til at give et skub i den rigtige retning, når det kommer til løsning af nogle af verdens mest aktuelle problemstillinger". sagde Camilla Brückner, direktør for UNDP’s nordiske kontor. 


Teknologi forbinder og forandrer 


Et af hovedtemaerne for konferencen var, hvordan teknologi og nye medier kan bidrage til positive sociale forandringer overalt i verden. Derfor blev eleverne på Kalundborg Gymnasium og HF også præsenteret for musikvideoer, som er lavet af hjemløse unge tilknyttet Turning Tables i både Danmark og i Kenya. Sidst, men ikke mindst, var der liveoptrædener fra artister som Zaki, Al Agami.
”Til sammen har indholdet i den danske del af Social Good Summit til formål at sætte fokus på at engagere gymnasieeleverne i, hvordan de selv kan fremme de globale målsætninger både som verdensborgere og som danskere”, sagde Martin F. Jakobsen, grundlægger og direktør for Turning Tables. 
 Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0