AnnonceLuk annonce
Bilelskere kan opleve ny kampagnemodel

15-09-2016

Søndag den 18. september slår Hyundai i Kalundborg, Hans Frederiksen A/S på Slagelsevej 2-4, dørene op til Åbent Hus. Her får bilelskere blandt andet mulighed for at stifte bekendtskab med Hyundai i20 Passion – en ny kampagneudgave af i20, der netop er kåret til Europas Bedste Minibil. 

Åbent Hus-arrangementer hos den lokale bilforhandler er altid et tilløbsstykke. For ud over en god bilsnak med fagfolk er det muligt at se og prøvekøre nye bilmodeller – samt ikke mindst gøre en god handel. Og Åbent Hus-arrangementet hos Hans Frederiksen, Hyundai Kalundborg, er ingen undtagelse, da Hyundai benytter lejligheden til at give danskerne lidt passion i dagligdagen. 

Hyundai i20 Passion med masser af udstyr

”Passion” er nemlig navnet på en ny kampagneudgave af Hyundai i20, der er spækket med udstyr som aircondition, fartpilot, rat og gearknop i læder, Bluetooth, elruder både foran og i bag, el-justerbare sidespejle m/varme og LED-blink, multifunktionsrat, selealarmer, tågelygter og ikke mindst vognbaneassistent, hvilket er sjældent set i denne prisklasse. Og apropos klasse, så har det ansete tyske bilmagasin, AutoBild, netop kåret Hyundai i20 som Europas Bedste Minibil.

Den stærkeste garanti

Den mest rummelige i sin klasse, god forarbejdning, god betjening, en velafstemt motor, og et godt forhold mellem komfort og dynamik er nogle af de dyder, AutoBild hæfter sig ved. 

”Udover de nævnte plusser, som bliver rost i den tyske test, skal man heller ikke glemme, at Hyundai i20 tilbyder den stærkeste garanti på markedet: 5 år uden kilometerbegrænsning. Det er der ingen andre, der kan matche,” siger Annegrethe Skovby fra Hyundai Dabmark.

Og det er da ikke hun Hyundai i20 Passion, der får roser med på vejen af det tyske bilmagasin. Den helt nye Hyundai i20 Active Cross tog ligeledes en klar førsteplads i AutoBilds test for biler i mini-suv-klassen.

Hyundai i20 Passion fås med den velkendte 1,25 liters benzinmotor med 84 hk, der kører op til 21,3 km/l (EU-norm). Den halvårlige ejerafgift er kun 310,-

Åbent Renault Hus

Det er ikke kun Hyundai på Slagelsevej 2-4, som holder åbent hus, hos Renault afdelingen under Hans Frederiksen A/S på Elmegade, er der også åbent hus på søndag, her præsenteres den nye faceliftede Renault Clio.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0