AnnonceLuk annonce
Gammelrand Beton udvider produktionen

13-09-2016

Gammelrand Betons nye produktionshal.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Medarbejderne på Gammelrand Beton blev forleden inviteret til indvielse af den nye produktionshal, hvor bl.a. lokale materialer er udnyttet til fulde.

Gammelrand Betons 70 medarbejdere blev forleden inviteret indenfor i den nye produktionshal, som Gammelrand Beton har opført i samarbejde med totalentreprenøren Gråkjær. Medarbejderne blev inviteret på pølser og brød og et kig indenfor i den nye hal, som efter planen skal rumme produktion af blandt andet specialbrønde og specielle dele støbt på bestilling.

Det var en stolt og tilfreds bygherre, der til indvielsen kunne fortælle, at både tidsplan og budget blev holdt i byggeriet af den nye produktionshal.

Byggeriet indeholder 1.764 m² produktionshal med sidebygning, som indeholder kontor- og personalefaciliteter. Til byggeriet er en række af Gammelrand Betons egne råvarer blevet udnyttet i byggeriet, blandt andet stammer stenene i den fritlagte beton på facadeelementerne fra området. Også betongulvet er støbt af Gammelrand Betons egne materialer.

Grunden, hvor hallen er opført, har tidligere været en grusgrav. Derfor havde bygherre en større opgave inden byggeriet gik i gang. Der blev fjernet 60.000 m3 opfyld og etableret en ny sandpude, som naturligvis også var fra egen produktion.

Gråkjær, som er totalentreprenør på projektet, har hovedsæde i Holstebro, men er i øjeblikket i gang med at etablere regionskontor i København. Til at lede den nye afdeling har Gråkjær ansat Johnny Holt, der er født og opvokset i Kalundborg, men dog i dag bor i København. Gråkjær har gennem en årrække opført mange byggerier på Sjælland, og har flere lokale projektledere og en sælger på Sjælland.  Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0