AnnonceLuk annonce
Trafikulykke på Slagelsevej

13-09-2016

Trafikulykke på Slagelsevej ved Lyngparken. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Omkring kl. 7.45 i morges kørte fem biler sammen på Slagelsevej i Kalundborg.

Politiet fortæller, at årsagen til, at fem biler kørte sammen på Slagelsevej lige ved Lynggårdsparken i Kalundborg tirsdag morgen var, at den forreste bil bremsede for at holde tilbage for køen af biler, der kom ud fra Lyngparken, som er en sidevej til Slagelsevej.

Alle var på vej ind mod byen, og de øvrige fire biler nåede ikke at bremse, og kørte derfor en efter en ind i hinanden. Ingen kom alvorligt til skade, men en kvinde blev dog kørt til Holbæk Sygehus  for at få tjekket sin nakke efter slaget.

”Damen i den sorte bil foran mig blev kørt til sygehuset for at få tjekket sin nakke. Ellers er alle okay. Jeg er ikke selv kommet til skade, men man bliver selvfølgelig forskrækket,” siger Casper Roel, der kørte en 4-hjulstrækker, og derfor ikke havde så stor skade på sin bil, som den mindre Peugeot foran.

Theis Nielsen, der er lærer på Herredsåsen, var på vej på job, men var også en af dem, der kørte ind i bilen foran.

Pludselig bremsede alle, og jeg kunne desværre ikke nå at bremse. Heldigvis kørte vi ikke stærkt, men 50 km/h, da vi jo var på vej ind i byen,” siger han.

Politiet på stedet oplyser, at både manglende afstand og uopmærksomhed kan være skyld i, at man ikke når at bremse.

Der var kort kødannelse på Slagelsevej, og flere biler vendte om for at finde en anden vej ud af byen, men køen var hurtig overstået, og bilerne blev bugseret væk en efter en.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0