AnnonceLuk annonce
Det nye badehotel er åbnet

12-09-2016

Hotelchef Hanne Dyremose. Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Lørdag kl. 14 åbnede det nye Zleep Hotel i Kalundborg, og det til stor glæde for mange mennesker.

Det nye badehotel, der ligger hvor det tidligere Røsnæs Hotel & Kursuscenter lå, har netop åbnet dørene for gæster. Dvs. 30 værelser står på nuværende tidspunkt færdig samt morgenmadsrestauranten. Det betyder, at der endnu mangler en hel del værelser, samt restaurantdelen og selskabslokalerne, men der arbejdes hårdt på at få det hele færdigt til den 1. november i år.

”Vi har 30 værelser færdige nu, og der kom 24 gæster i lørdags til overnatning, så det gik over alt forventning. Slut september har vi igen 30 værelser mere klar, og det hele er færdigt omkring den 1. november,” fortæller Hanne Dyremose, der er hotelchef på det nye hotel.

Hvad angår restaurant er ejerne af Zleep Hotel i Kalundborg i god dialog med nogle potentielle samarbejdspartnere, men endnu er intet besluttet.

”Vi har en seriøs snak med nogle, men der er ikke skrevet papirer under. Men vi er bare så glade for, at gæsterne har taget godt imod os, selvom vi åbner lidt i etaper. Alle var så glade, og selvfølgelig mangler der endnu et par ting, men det kommer. Alle var enige om, at det var et skønt sted med den smukkeste udsigt, og vejret viste sig jo også fra sin absolut bedste side. Folk sad bl.a. i gårdhaven og hyggede,” siger Hanne Dyremose.

Omkring halvdelen af gæsterne i weekenden var fra Sverige og Norge. derudover var der et par enkelte, der var tilbage for at besøge barndomsbyen i forbindelse med, at byen netop har fået et smukt hotel ved vandet.

Man kan læse mere om hotellet på www.zleephotels.comFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0