AnnonceLuk annonce
Tricktyveri på gaden

08-09-2016

Modelfoto.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I går lidt før middagstid anmeldte en ældre kvinde et tyveri til Midt- og Vestsjællands Politi.

I går, sidst på formiddagen, anmeldte en 89-årig kvinde fra Høng et tyveri af sit dankort, som kl. ca. 10.50 var blevet stjålet fra hendes pung. På det tidspunkt gik hun med sin rollator på et stisystem ved centret, og blev kontaktet af tre fremmede personer – to kvinder og en mand – hvoraf den ene kvinde prikkede hende på skulderen. Kvinden spurgte om noget på et udenlandsk sprog, som den 89-årige ikke forstod. Den anden kvinde fremviste nu et landskort, samtidig med at manden gik om på den anden side af den 89-årige.

Pludselig mærkede hun og udtalte højlydt, at hendes pung ikke længere var i hendes jakkelomme. Pludselig lå pungen i rollatorens kurv, hvorefter hun gik videre derfra. Da hun kom hjem, opdagede hun, at dankort var blevet stjålet fra pungen.

Politiet ledte forgæves efter de tre mistænkte, som blev beskrevet som: A: Kvinde, Talte: Fremmedsprog, Medbragte: Buket blomster, notesblok; B: Kvinde, Talte: Fremmedsprog, Medbragte: Landkort; C: Mand, Yderligere kendetegn: Høj.

Lokalpolitiet i Kalundborg hører gerne fra personer, der har bemærket A, B og C i området. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0