AnnonceLuk annonce
Foredrag med Sepp Piontek

08-09-2016

Sepp Piontek.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Torsdag den 29. september besøger Sepp Piontek Svebølle Kvik Bibliotek, og holder foredraget "Anekdoter fra de glade 80´ere."

Der var engang hvor det danske landshold i fodbold stort set kun spillede mod Sverige – og tabte. Men så kom 1980’erne og med dem en tysk herre ved navn Josef Emanuel Hubertus Piontek. Bedre kendt som Sepp Piontek. Han blev personen, der for alvor fik sat Danmark på fodboldlandkortet.

Piontek bragte ambitioner til det danske landshold, samt en tro på, at det rent faktisk kunne lade sig gøre for et lille land, som Danmark, at spille med på de helt store scener.  I 1980’erne fik Danmarks også fodboldstjernerne Michael Laudrup, Preben Elkjær, Morten Olsen, Frank Arnesen, Jan Mølby og Søren Lerby. Spillere som udover præstationer på det danske landshold, også alle spillede i storklubber rundt omkring i Europa.

Sepp Piontek giver i sit foredrag et nostalgisk gensyn med en epoke i dansk fodbold, der efter manges mening bød på noget af det flotteste spil nogensinde set herhjemme.  Det hele leveres med anekdoter fra tiden som landsholdstræner i firserne samt med den humor, der altid har knyttet sig til den karismatiske person, som Sepp Piontek er kendt for at være. Undervejs vises også billeder på storskærm.

Foredraget foregår i Svebølle Kvik Bibliotek, som åbnede for ca. et år siden i Aktivitetscenteret i Åvangen i Svebølle. Bibliotekets personale medbringer i anledning af foredraget en masse bøger om fodbold. Husk sygesikringsbevis hvis du vil låne eller meldes ind som låner.

Foredraget finder sted torsdag den 29. september kl. 19.00 på Svebølle Kvik Bibliotek, Aktivitetscentret, Centervej 13, Svebølle.
Billetter: købes på www.kalundborgbib.dk  Prisen er100,-  / 75, - for medlemmer af Biblioteksklubben.
Meld dig gratis ind i BIBLIOTEKSKLUBBEN og få billetter til reduceret pris og indbydelse til særarrangementer på www.kalundborgbib.dk/klubFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0