AnnonceLuk annonce
Gymnastiksæson begynder i TGU

06-09-2016

Gymnastikpige fra TGU. Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

TGU er igen klar til opstart af gymnastikhold i Tømmerup Hallen i næste uge.

I uge 37 er der atter gymnastik i lange baner fra mandag til lørdag i Tømmerup Hallen ved Kalundborg. Men udover de sædvanlige hold, er der også nye tiltag på listen. Bl.a. har man oprettet et hold, der hedder ’Go Jump’, hvor piger og drenge blandes i henholdsvis 1. og 2. klasse, 3. og 4. klasse samt  5. og 6.klasse.

”De kører det hele igennem på en form for ’rullebånd’ i både den lille og store hal. Derudover er der 18 andre hold – lige fra ’Mor, far & barn’ til Senior Mix, hvor nogle er over 75 år,” fortæller Trine Grue Werth.

Anderledes hold & nye instruktører

I TGU regi er der mange, der har været trænere i flere år, men også nye er kommet til.

”Bl.a. har vi fået Simon hjem, der kommer hjem lige fra gymnastik efterskole. Det glæder vi os meget til. Derudover skal Cecilie Thane, der er bare 17 år, have Deluxe holdet, som er for 17plus. Hun har selv gået på holdet, men har valgt at overtage træningen fra denne sæson. Hun har lavet gymnastik og har danset i mange år. Og det er netop en vigtig detalje – dans. I dag er old school gymnastik historie. Nu skal der noget fed dans indover også,” siger Trine Grue Werth.

Hos TGU er der mulighed for alt lige fra Zumba til Junior Mix og Rigtige Mænd, ligesom der er flere nye hold, bl.a. Go Jump og Cool Moves, hvor man i år ikke inddeler efter alder, men efter niveau i stedet.

Man kan se holdplan på TGUs hjemmeside, og tilmelding bliver åbnet op i løbet af ugen.

”Vi skal have en ordentlig holdbeskrivelse, hvilket vi stadig mangler, men tilmeldingen er på trapperne,” siger Trine Grue Werth.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0