AnnonceLuk annonce
Løb mod solnedgangen

06-09-2016

Mindeslundløbet 2012. Arkivfoto: Erik Johnsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

På tirsdag den 13. september er der igen mulighed for en flot løbetur i smuk natur med 5 Tårns løbeklubben i Kalundborg.

På Asnæsgården Mineslund på Asnæshalvøen går starten på årets Mineslund Økoløb igen i år. Det foregår tirsdag den 13. september kl. 18 lægger

Et af efterårets nu traditionelle løb, idet løberne kan spurte ud på den 6 og 11 km lange, flotte rute for ottende gang.

”Vi håber på rigtig flot efterårsvejr,” siger løbsleder Kenneth Hansen fra 5 Tårns Motion. Sidste år blev omkring 200 løbere begunstiget med vindstille vejr og den flotteste solnedgang.

Løbet skydes i gang kl. 18, og de mange løbere sendes ud på ruten, som starter med ca. 1 km frem til skoven, hvor der løbes i skovområde næsten helt ned til Kalundborg fjord, inden turen går over på den anden side af halvøen til stranden med flot udsigt til bl.a. Storebæltsbroen. De som løber 6 km drejer tilbage mod Mineslund, mens 11 km løberne tager en tur mere igennem skovene.

Medarbejderne på Mineslund har igen tændt op ved grillen efter løbet, hvor hele familien kan hygge, og der kan købes lidt af de lækre Mineslund-burgere samt økologiske drikke.

”Vi glæder os som sædvanlig til at stege vores berømte bøffer,” siger øko-bonden Eirik Vinsand.

Der er elektronisk tidtagning, og diplom kan udskrives fra løbeklubbens hjemmeside efter løbet.

On-line tilmeldingen foregår på www.5taarnsmotion.dk .Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0