AnnonceLuk annonce
Foreningskoordinator til TGU

06-09-2016

Formand for bestyrelsen i TGU, Søren Gammelby Jensen sammen med Trine Grue Werth, der nu også er foreningskoordinator.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Trine Grue Werth er netop blevet ansat som foreningskoordinator i TGU (Tømmerup Gymnastik- og Ungdomsforening), hvilket hun glæder sig over, og hun har allerede mange nye idéer. Formand for bestyrelsen i TGU, Søren Gammelby Jensen er også glad for beslutningen om at få en lønnet medarbejder i en forening, der egentlig er drevet af frivillige hænder.

Pr. 1. september har TGU nu en lønnet foreningskoordinator, i 15 timer om ugen, der skal tager sig af nogle af alle de ting, som de frivillige ikke kan nå, ligesom nye idéer allerede er på tegnebrættet.

”I foråret har vi gennemført et foreningsprojekt i samarbejde med DGI og DIF, der bl.a. er sponsoreret af Kalundborg Kommune. Vi kunne se, at mange af de frivillige ledere var ved at drukne i administration, og at det var umuligt at skabe nye ting pga. tidsmanglen. Derfor besluttede vi, at vi ville have et udviklingsforløb, og på den bagrund ansætte en koordinator til at hjælpe med praktiske opgaver, og ikke mindst til at udvikle foreningen, søge sponsorater osv.,” siger Søren Gammelby Jensen og fortsætter:

”Det er jo nyt for os alle, og vi skal alle sammen føle os frem og finde ud af, hvordan vi fletter en foreningskoordinator ind i lokalt samarbejde med andre foreninger og forretninger i lokalområdet. Men vi er ikke i tvivl om, at det er en god idé, men netop fordi, vi er nye på området, har vi lavet en toårige kontrakt for vores medlemmers skyld. Så kan vi se, hvordan det fungerer."

”Det bliver mere og mere brugt, og jeg skal netop skabe mit eget job. Jeg har det godt med, at jeg skal finde på nye tiltag, men samtidig har jeg også for øje, at uanset, hvad jeg finder på, så skal frivilligheds-kasketten så at sige forblive intakt. Uden den kan vi ikke udvikle nye ting,” siger Trine Grue Werth.

Hvad vil de unge?

TGU vil i gang med at lave en undersøgelse i lokalområdet af, hvad folk synes om de tilbud, der eksisterer samt, hvad de gerne så, at TGU havde af nye tilbud.

Bl.a. E-sport er noget, TGU har på tapetet. E-sport er ikke en fysisk aktivitet for de unge, men derimod en social, og det overvejer man at gøre det mere i. E-sport er fx LAN-parties, som simpelt forklaret er en masse unge, der spiller computer sammen og mod hinanden over fx en weekend. Derudover vil Trine Grue Werth meget gerne lave flere aktiviteter for de ældre, og da der er mange ledige timer om formiddagen i hallen, ville det være en perfekt målgruppe at lave mere for.

Trine Grue Werth sidder i forvejen i bestyrelsen i TGU samt er zumbainstruktør i TGU samt i Go’ Form i Kalundborg. Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0