AnnonceLuk annonce
Beauty Sense udvider

01-09-2016

Gitte Kleis er i gang med at behandle en kunde. 

Af Gitte Korsgaard  gitte@tv-kalundborg.dk

Fra den 1. september er det ikke ’kun’ Sandie Rosfeldt, der er uddannet kosmetiker og ejer Beauty Sense i Kalundborg, man kan møde i klinikken. Gitte Kleis, der er under uddannelse, havde sin første arbejdsdag hos Beauty Sense i dag.

Gitte Kleis er under uddannelse som negletekniker fra CND, samt under uddannelse som vippetekniker fra Lash Bar. Hun er allerede uddannet til at lave shellac, makeup og spraytan. Hun får sit eget rum i klinikken, og er færdiguddannet om seks måneder, hvorefter hun muligvis bliver hos Beauty Sense.

’Beauty Sense’ åbnede dørene i Kordilgade i Kalundborg for godt tre år siden, men har i mere end et år nu haft klinik på Lundemarken 39 i stedet.

”Jeg har længe haft rigtig travlt, og derfor også overvejet at få en mere i klinikken, og det var perfekt med Gitte, da hun er uddannet samme sted i at lave negle, som jeg selv er. Jeg glæder mig meget til samarbejdet, og er sikker på, at kunderne vil synes lige så godt om Gitte, som jeg gør,” siger Sandie Rosfeldt.

Hos Beauty Sense forhandles der bl.a. mærkerne Serum8, Phytomer, CND, That'so og Mee. Beauty Sense fortsætter i øvrigt sit samarbejde med Nina Lammers, der kommer i klinikken en gang om måneden og laver permanent makeup. Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0