AnnonceLuk annonce
Spændende taekwondoopvisning i morgen

29-08-2016

Son Taekwondo inviterer alle interesserede til opvisning i morgen tirsdag i sportshallen på Rynkevangskolen i Kalundborg.

De helt små, dem midt imellem, 30 plus og så de rigtige dygtige, det er hvad Son Taekwondo i Kalundborg byder på tirsdag aften når alle interesserede er inviteret til en stor opvisning i hallen ved Rynkevangskolen.

Opvisningen varer fra 19 til 20.30, og det er de mindste der starter med både lidt fra den daglige træning, men også enkelte show elementer.

Holdet 30 plus handler meget om motion, samt at styrke smidigheden med taekwondo, men de vil også lave noget som publikum ikke lige havde regnet med, oplyser Benny Olsen, der er instruktør i Son Taekwondo.

”De sidste tre kvarter af opvisningen bliver for de skrappeste, her kan opleves bl.a. firdobbelt flyvespark i luften samt baglæns salto hvor deltagerne kommer flere meter op i luften og rammer f.eks. et æble, så der er rigtigt meget at opleve for publikum”, fortæller Benny Olesen.

Opvisningen har tre elementer, dels at prøve at trække nye medlemmer til sæsonen der lige er startet, ryste de forskellige hold sammen og endelig at få forældrene til at komme forbi så de kan opleve hvad taekwondo egentligt handler om.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0