AnnonceLuk annonce
To yngre mænd sigtet

06-07-2021

Modelfoto.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Mandag formiddag anholdte og sigtede Midt- og Vestsjællands Politi to mænd i tyverne for kørsel uden førerret, narkokørsel og ulovlig besiddelse af euforiserende stoffer i henholdsvis Eskebjerg og Havnsø.  

Mandag formiddag standsede politiet rutinemæssigt en 20-årig mand fra Nykøbing Sj. i en personbil på Eskebjergvej i Eskebjerg. Føreren af bilen måtte ikke køre bil, da han havde fået et kørselsforbud. Han havde inden for de første tre år, som ny bilist fået to klip. Et for at køre over for rødt lys, og et for at overhale over spærrelinje. Det udløste i begyndelsen af året et kørselsforbud, og den 20-årige havde ikke været oppe til en kontrollerende køreprøve for at generhverve sin førerret. Han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret. Han kan forvente en bøde i sagen. 

Lidt senere blev en 29-årig mand anholdt og sigtet for at overtræde lov om euforiserende stoffer ved sit hjem på Havnsøvej. Han blev til at begynde med sigtet og anholdt for narkokørsel, men da den 29-årige have ikke medbragt sit kørekort, da han blev standset, kørte patruljen manden til sin bopæl, da kørekortet skulle afleveres i forbindelse med sagsbehandlingen. 

Da betjentene ankom til mandens hjem sammen med den anholdte, så de tilfældigt, at der på sofabordet stod to glas med skunk (hash). Politiet beslaglagde skunken, som senere blev kontrolvejet til 25 gram. Den 29-årige blev nu også sigtet for at overtræde lov om euforiserende stoffer. 

Han fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Når resultatet af blodprøven kommer, vil den 29-årige høre mere fra politiet i sine sager. 


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0