AnnonceLuk annonce
Mand uden for livsfare

06-07-2021

Foto: Aleksander Christiansen/Byrd

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Den 56-årig mand, der mandag var i et solouheld med en betonblander på Nykøbingvej, og blev indlagt i kritisk tilstand, er ifølge politiet stabil og uden for livsfare.

Mandag kl. 12.19 skete et solouheld med en lastbil med en tonstung betonblander på en sættevogn. En 56-årig mand blev efterfølgende fløjet til Rigshospitalet i kritisk tilstand, men han meldes tirsdag formiddag uden for livsfare, og i stabil tilstand. 

Lastbilen kørte ad rute 225, Nykøbingvej mod syd nord for Ørslev, da den af uvisse årsager kom ud i højre siden af vejen, hvor det omkring 44 tons tunge vogntog skred ud og faldt om på siden i rabatten. Den skred desuden ca. 35 meter yderligere, før den standsede. Ingen andre køretøjer blev indblandet i uheldet.

Føreren, en 56-årig mand fra Kalundborg Kommune, blev reddet ud af lastbilens førerhus i kritisk tilstand. Han blev fløjet til Rigshospitalet til traumebehandling, og de pårørende blev underrettet. Bilinspektøren blev tilkaldt til at undersøge uheldsstedet og Nykøbingvej blev afspærret fra Kragegårdsvej i nord og ved Ørslev by i syd, mens politiet arbejdede på stedet. Betonblanderen blev tømt for beton, før den kunne bugseres væk af flere bjærgningskøretøjer omkring kl. 18. Bugseringen var først afsluttet sent på aftenen. 

Politiet optog rapport i sagen og afventer nu bilinspektørens erklæring, for at få klarlagt omstændighederne omkring uheldet. 


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0