AnnonceLuk annonce
Video: Studenter i højt humør

26-06-2021

Af Jens Nielsen

Studenterne fra Allikelund Gymnasium i Kalundborg blev sendt ud i sommerlandet lørdag over middag i højt humør, efter at de havde fået deres eksamensbeviser.

Studenterne fra Allikelund Gymnasium i Kalundborg var lørdag formiddag samlet på skolen, hvor rektor Karen Marie Bach Christensen holdt tale for elever og forældre og uddelte eksamensbeviser.

Efter gruppebilleder og pyntning af studenterbilen, var de glade studenter klar til køreturen rundt til de mange hold forældre, og kl.13 begav studenterne sig så ud i sommerlandet. Turen startede med en tur gennem Kordilgade, hvor flag alleen var sat op til ære for studenterne.

Hele 21 stop er der på ruten rundt til forældrene, de sidste forældre får besøg lige før midnat.

En af de andre gamle traditioner er, at de elever som har fået 12 i deres sidste eksamen skal løbe efter bilen frem til første stop, og den tradition blev selvfølgelig holdt i hævd.

HTX-studenterne fra Allikelund havde hyret Magnus Jensen fra DJ’s For You-Event som DJ på hele turen og der blev fyret godt op med de nyeste hits og disco røg.

Flere af studenterne havde tapet en øldåse fast til hånden. Hver gang der så blev drukket endnu en øl, blev den tomme dåse tapet fast til den første dåse. Det bliver noget af et tårn at gå rundt med inden dagen er omme.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0