AnnonceLuk annonce
Motor Mille glæder sig til Den 8. Himmel

30-06-2021

Motor Mille har flere gange gæstet Kalundborg, på tirsdag er hun tilbage igen. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Den 8. Himmel byder endnu engang velkommen til Motor Mille, der er en af børnenes hjertevenner fra Ramasjang. 

Motor Mille underholder i Den 8. Himmel i Klosterparken i Kalundborg sammen med sit band tirsdag den 6. juli. Når Mille Gori fletter sit hår og ifører sig buksedragt og pilotbriller, bliver hun til Motor Mille. Hun sætter en ære i at være hele Danmarks Motor Mille, og glæder sig til at møde børnene i Klosterparken i Kalundborg.

”Jeg vil bare i ”Den 8. Himmel” i år, selv om jeg har rigtig travlt med Cirkus Summarum hele sommerenVi måtte jo corona-aflyse sidste sommer,” fortæller Mille Gori, som hun jo rigtigt hedder.

Bor på Ramasjang-øen

Når børn og forældre genkender hende på gaden, som pigen fra DRs børneunivers, smiler hun venligt, og gør alt for at opretholde illusionen om, at hun selvfølgelig bor ude på Ramasjang-øen sammen med Oda Omvendt, Onkel Reje, bamsen Bruno og alle de andre elskede karakterer fra tv. 

Som hun forklarer, er der jo ingen grund til at afsløre, at hun i virkeligheden bare bor i en lejlighed sammen med sin kæreste. 

”Jeg kan Motor Milles historie på rygraden, og det er vigtigt for mig ikke at ødelægge noget for børnene. Også selvom det nogle gange kan være underligt at stå i Føtex og få taget billeder, mens man står og vælger, om man skal have oksekød eller kylling til aftensmad,” fortæller Mille Gori.

Koncerten begynder kl. 10.30. Billetter køber man på kalundborgbib.dk”Vi sælger kun billetterne i forsalgda restriktionerne grundet COVID-19 gør, at der er grænser for, hvor mange vi kan lukke ind,” siger en af arrangørerne, Søren Vind.

Næste koncert i Den 8. Himmel er tirsdag den 20. juli med Tubalupa Band – med den skønneste musik fra dengang, børn kastede med makrelmadder.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0