AnnonceLuk annonce
Open Air tegne- og maleformiddage på biblioteket

25-06-2021

Kalundborg Biblioteker afholder igen i år  "Open Air tegne- og maleformiddage” på Kalundborg Bibliotek sammen med billedkunstner Ditte Forchhammer. Arkivfoto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Kalundborg Biblioteker afholder igen i år  "Open Air tegne- og maleformiddage” på Kalundborg Bibliotek, hvor tegne- og maleglade børn kan have det sjovt. Arrangementet foregår udenfor.

Den lokale billedkunstner Ditte Forchhammer afholder igen i år sjove tegne-og maleformiddage på Kalundborg Bibliotek. Biblioteket har fundet masser af papir, blyanter, tusch, fedtfarver og lækker akrylmaling frem, så der er mulighed for lidt af hvert for de tegne- og maleglade børn.  

Tegne- og maleformiddagene er for alle børn, der har lyst til at kaste sig ud i kreativiteterne, men børn under 6 år skal være ifølge voksen. Arrangementerne vil foregå onsdag den 7. juli, hvor temaet vil være ’At rejse er at leve’ og onsdag den 21. juli, hvor temaet hedder ’Øst, Vest – hjemme bedst’. Begge gange kl. 10 – 12.15 udenfor biblioteket i Kalundborg.

Det er gratis at deltage, men kræver tilmelding via www.kalundborgbib.dk  Man skal huske at komme i tøj, der gerne må komme maling på. Ditte Forchhammer glæder sig meget og lover, at det helt sikkert bliver både skægt og spændende. Hun har i øvrigt igen i efteråret Kunstklub for børn på Kalundborg Bibliotek – et forløb henover efteråret med masser af temaer og kreativitet for de 6-9 årige. Man kan læse mere om Kunstklubben på bibliotekets hjemmeside.

Kalundborg Biblioteker følger Sundhedsstyrelsens og Kulturministeriets til en hver tid gældende COVID-19-retningslinjer for kulturarrangementer.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0