AnnonceLuk annonce
Socialdemokratiet klar med 16 kandidater

14-06-2021

Fællesledelsen for Socialdemokratiet i Kalundborg Kommune har mandag eftermiddag offentliggjort rækkefølgen af 16 kandidater til kommunalbestyrelsen i Kalundborg.

”Socialdemokratiet i Kalundborg kommune er glade og stolte over at kunne præsentere en bred og alsidig fælles liste med 16 kandidater til kommunalvalget i Kalundborg Kommune,” oplyser Arne Jensen, Fællesledelsen for Socialdemokratiet i Kalundborg Kommune.

Det er en afbalanceret liste på flere måder:

  • Der er en lige mange mænd og kvinder på listen.
  • Der er en bred aldersprofil
  • Listen rummer studerende, privat ansatte, offentlig ansatte og pensionerede.
  • God geografisk fordeling

Borgmesterkandidat Tina Beck-Nilssion er glad for resultatet af afstemningen og ser fremad: ”Socialdemokratiet i Kalundborg Kommune ser frem til en valgkamp, hvor vores liste giver alle socialdemokratisk orienterede vælgere gode muligheder for at finde netop den kandidat, der passer dem bedst. Vores mange medlemmer har gennem deres fastsættelse af rækkefølgen på listen givet en anbefaling til vælgerne i Kalundborg Kommune – og nu glæder vi os til vælgernes afgørelse på valgdagen.”

Rækkefølgen på listen fra nr. 2 til nr. 16 er fastsat ved en urafstemning mellem alle medlemmer i hhv. Socialdemokratiet i Kalundborg og Socialdemokratiet i Røsnæs, Raklev og Omegn. 2 ud af 3 medlemmer har deltaget i afstemningen.  

Listen er sideordnet, så det er alene personlige stemmetal ved kommunalvalget i november, der afgør sammensætningen af den socialdemokratiske gruppe efter valget.

Kandidatlisten ser således ud:

1    Tina Beck-Nilsson
2    Kirsten Rask
3    Gunver Jensen
4    Nikolaj Lykke Vad
5    Kristine Vesterskov Olsen
6    Esben Hansen
7    Hanne Olesen
8    Marianne Madsen
9    Aase Due
10    Jonas Henriksen
11    Sylvester Agbedoglo
12    Kathrin Kok
13    Michael Ahrenkiel
14    Steffen Bjørnsgaard Bagger
15    Per Kjær Erichsen
16    Robin Ringvig Larsen


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0