AnnonceLuk annonce
Fortsat problemer med lyskryds

14-06-2021

Gennem længere tid har der været problemer med lyset i lyskrydset J. Hagemann-Petersens Allé og Klosterparkvej. Foto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I lyskrydset mellem J. Hagemann-Petersens Allé og Klosterparkvej i Kalundborg oplever borgerne lige nu, at masterne i lyskrydset ikke fungerer, hvilket de ikke har gjort flere gange over det sidste stykke tid. 

Vej & Park fra Kalundborg Kommune er klar over problemet ligeledes er Verdo, der er entreprenøren på gadelys i Kalundborg Kommune.

”Vi er klar over det. Vi har fået flere fejlmeldinger både via kommunens og Verdos hjemmeside, og vi er meget glade for borgernes opmærksomhed, ligesom vi er opmærksomme på, at der er et problem, der skal løses, og vi arbejder på det,” fortæller Charlotte Jørgensen, teamleder Vej og Park, Kalundborg Kommune.

Charlotte Jørgensen understreger, at lyssignalet selvfølgelig skal laves, så det fungerer hurtigst muligt, da det er et komplekst lyskryds.

”Det skal selvfølgelig laves, så det fungerer. Men desværre har vi endnu ikke fundet fejlen. Lige nu laver vi fejlfinding, da der er nogle periodiske fejl. Vi har været i styreboksen, haft kabler gravet op, repareret dem og lukket til igen, men den periodiske fejl vender tilbage. Nu kigger vi på kablerne mellem master, der står i alle hjørner i krydset. Vi måler med udstyr mellem masterne for at se, om der skulle være en fejl på ringkablet. Men finder man ikke noget her, er det tilbage til styremaskinen igen,” siger Charlotte Jørgensen, og slutter: ”Vi arbejder så hurtigt, som muligt, og når vi finder fejlen, skal vi nok skrive det på vores hjemmeside også.”

Alle borgere skal huske, at i en situation, hvor lyset i et lyskryds ikke fungerer, træder den almindelige højre vigepligt i kraft. 


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0