AnnonceLuk annonce
5 erfarne kandidater

14-06-2021

De fem kandidater: Hanne Olsen (tv), Marianne Madsen, Jonas Henriksen, Gunver Jensen og Kristine Vesterskov Olsen. Privatfoto.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Ifølge formand for S-foreningen, Maja Hansen, er det fem erfarne og robuste kandidater S-foreningen Røsnæs, Raklev og omegn stiller med til kommunalvalget den 16. november.

Foreningen planlægger et medlemsmøde i august, når valgkampen fortsætter efter sommerferien. De fem S-kandidater er Gunver Jensen, Kristine Vesterskov Olsen, Hanne Olesen, Marianne Madsen og Jonas Henriksen, der alle har lokalkendskabet til kommunen i orden, ligesom de fleste af dem har stor erfaring politisk.

”De er alle særdeles godt kendt med kommunens geografi, lokalkendskabet er dermed i orden. Det samme er den politiske erfaring, som bygger på flere års indsats i kommunalbestyrelsen for de fires vedkommende. Gunver Jensen er gruppeformand og hun har, som både Hanne Olesen og Kristine Vesterskov Olsen, tunge udvalgsposter, som har givet centrale S-aftryk i den nuværende periode.  Marianne Madsen er også en flittig lokalpolitiker med stor social erfaring. Jonas Henriksen har derimod høstet indsigt gennem sit arbejde for Gørlev Lokalråd,” fortæller Maja Hansen, og fortsætter: ”Kalundborg er i en rivende udvikling, og det fordrer solide og dygtige lokalpolitikere, som kan give et kvalificeret med- og modspil til de øvrige partier i kommunen. Bare i de seneste fire år er der sket store ændringer. Vi fået flere arbejdspladser, uddannelsesinstitutioner, nyt liv på havnefronten, den nye Vesthavn er åbnet, cykelstien på Røsnæs etableret, men der er plads til forbedringer. Vi skal ikke mindst have kvaliteten i daginstitutioner og folkeskoler hævet, så vore unge og børn klarer sig endnu bedre end i dag.”

Senere mandag vil Fællesledelsen for Socialdemokratiet i Kalundborg Kommune offentliggøre Socialdemokratiets 16 kandidater til kommunalbestyrelsen i Kalundborg.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0