Liv i Kalundborg Prisen er uddelt

Det blev Lykkebjerg Bondegårdsferie, der ejes af Gitte og Niels Henrik B. Nielsen, der modtog "Liv i Kalundborg Prisen 2021". Privatfoto.

Af Gitte Korsgaard gitte@etv-kalundborg.dk

Radikale Venstre i Kalundborg uddelte mandag den 7. Juni årets “Liv i Kalundborg Prisen 2021” til Lykkebjerg Bondegårdsferie, som ejes af Gitte og Niels Henrik B. Nielsen. Derudover afholdte Radikale Venstre Kalundborg afskedsmiddag med Ole Glahn.

Lykkebjerg Bondegårdsferie ligger i den sydligste del Kalundborg Kommune, hvor der tilbydes børnefamilier at holde ferie ude i naturen med mulighed for at nyde gårdens dyr, såsom heste, køer, geder, høns, kaniner, katte og en hund. Ud over at være et feriested arrangeres der koncerter og foredrag, hvor der blandt andet er blevet holdt koncert med Bent Fabricius Bjerre, Mathilde Falch, Jane & Shake og senere i år afholdes en koncert med Signe Svendsen. Desuden er der også mulighed for at leje lokaler til festlige lejligheder.

“Vi vil gerne give jer årets “Liv i Kalundborg Prisen” for jeres helt unikke koncept. I formår at være et kulturelt mødested i den sydligste del af vores kommune, og I gør det uden nogen form for kommunalt tilskud. Det kræver et særligt mod og et stort engagement. Rigtig mange mennesker finder vejen til Lykkebjerg til jeres koncerter og foredrag. Vores “Liv i Kalundborg Prisen” skal derfor være vores måde at værdsætte jeres indsats for kulturen i Kalundborg Kommune,” blev der sagt, da Lykkebjerg Bondegårdsferie modtog den fine pris.

“Liv i Kalundborg Prisen” bestod i år af et maleri kreeret af kunstneren Britt Zenth fra Røsnæs, der sammen med Hans Munk overrakte prisen til Gitte og Niels Henrik B. Nielsen.

Afskedsmiddag med Ole Glahn

Aftenen var ydermere et middagsarrangement for medlemmer af Radikale Venstre i Kalundborg, hvor der blev taget afsked med Ann & Ole Glahn.  I talen gav Hans Munk, formand for Radikale Venstre i Kalundborg, udtryk for den store betydning Ole Glahn har haft for den lokale forening gennem sit mange årige arbejde i kommunalbestyrelsen. 

Du har haft en ganske særlig betydning for rigtig mange mennesker gennem dit politiske arbejde. Kombinationen af din politiske holdning og dine personlige værdier har været med til ,at du hele tiden har bevaret respekten og ligeværdigheden for det menneske, som du stod/står over for. Desuden har du altid haft en vilje til samarbejde, der har gjort, at man altid har følt sig set, hørt og forstået, også selv om I ikke havde samme mening. Du har altid haft tid eller givet dig tid til mødet med det menneske, du stod overfor. I Radikale Venstre i Kalundborg vil vi savne dig og din store menneskelige og politiske viden, men er glade for, at vi fortsat må ringe til dig, hvis vi har brug for det. Vi ønsker for dig og Ann, at I fortsat må nyde livet sammen, nu uden politik og i jeres nye hjem, tæt på børn og børnebørn. Vi vil også rette en særlig tak til dig, Ann, for lån af Ole gennem årene, og fordi du altid modtog os, når vi kom hjem til jer for at afholde vores mange møder,” sagde Michael Augustine i sin tale til Ole Glahn.

Del