AnnonceLuk annonce
25-års jubilar overrasket af kollegaer

01-06-2021

Michael Møller kan i dag d. 1. juni fejre 25-års jubilæum i Jyske Bank i Kalundborg. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

I dag tirsdag den 1. juni kan Michael Møller fejre 25-års jubilæum i Jyske Bank. Kollegaer overraskede jubilaren fra morgenstunden.

Grundet corona var der ikke planlagt nogen former for reception i forbindelse med, at leder af Jyske Bank i Kalundborg, Michael Møller, i dag d. 1. juni har været ansat 25 år i Jyske Bank i Kalundborg.

Men kollegaerne mente at 25-års jubilaren skulle fejres, og overraskede derfor Michael Møller og hustru Betina,så de blev afhentet tirsdag morgen på privatadressen i en flot oldsmobile Cutlass fra 1972, med Annette Søborg Andersen bag rattet.

På fortovet foran Jyske Bank på Nytorv havde kollegaerne taget opstilling med flag og godt vejr, klar til at sige tillykke inden der var fælles brunch.

Gode kollegaer

54-årige Michael Møller har i alle 25 år været i Jyske Bank i Kalundborg, og siden 2012 været leder af afdelingen. I dag er han leder i et tre mandslederteam for Jyske Bank i Kalundborg, Ringsted og Slagelse, hvor 25-års jubilaren har ansvartet for extern kundeservice.

”Jeg er super glad for mit arbejde og har haft nogle rigtigt gode kollegaer gennem alle årene, og det er en af årsagerne til at man bliver hængende i så mange år,” fortæller Michael Møller, og fortsætter, ”Og så sker der rigtigt meget nyt i banken, og kigger man tilbage, så er der hele tiden sket noget nyt, så selv om man bliver siddende på stolen i 25 år, så sker der forandringer hele tiden, så det er ikke nødvendigt at skifte job for at prøve noget nyt.”


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0