AnnonceLuk annonce
Video: En aften med masser af rock ‘n´ roll

27-05-2021

Af Jens Nielsen

Michelle Birkballe og Rock Nalle, to af landets sejeste stemmer, mødtes onsdag aften i JUVI-Klubben i Kalundborg, til en helt forrygende koncert.

Det blev et højspændt musikalsk stævnemøde, da bluesdronningen Michelle Birkballe, onsdag aften gik på scenen i JUVI-klubben i Kalundborg, sammen med Danmarks ældste rock' n' roll' er, Rock Nalle. 

Det var to forskellige generationer der mødtes, men musikalsk er rødderne solidt plantet det samme sted - nemlig i den sorte amerikanske musik - rock ‘n' roll, soul og blues.

”Hvor er det dejligt at se mennesker igen, vi har glædet os,” sagde Michelle Birkballe, inden hun startede med at give sin jakke væk til en gæst fra salen.

”Er her ikke en dame i størrelse 38 som vil have en jakke, den er helt ny, men den er alt for varm,” sagde Michelle inden hun satte gang i en aften med masser af rock ‘n' roll.

Michelle Birkballe havde inviteret Rock Nalle med på scenen. De to har kendt hinanden i mere end 20 år, og selv om Nalle efterhånden har rundet 78 år, så kan han stadigvæk fange publikum.

”Jeg har ikke sunget siden november, det kan jeg sku godt mærke,” sagde Rock Nalle, som blev bedre og bedre som aftenen skred frem.

En meget veloplagt Nalle sluttede koncerten i JUVI-Klubben med nummeret ”Go'e gamle fru Olsen".

”Og så er der jo kun syv måneder til jul, så vi sælger CD’ er ved udgangen,” sluttede Nalle en rigtig god aften, hvor gæsterne til den udsolgte koncert (i forhold til Covid-19 restriktioner) fik masser af rock ‘n' roll, soul og blues, fra et par meget veloplagte kunstnere og dygtige musikere.

Bandet som bakkede Michelle Birkballe og Rock Nalle op, var: Ulrik Bust, sax, Jakob Baumgartner, guitar, Josef Baumgartner, piano, Jakob Skytte, bas og Eddi Jarl, trommer.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0