AnnonceLuk annonce
Danseglæde og nye venskaber

26-05-2021

kontakt@tv-kalundborg.dk

I sommerferien vil børnene gerne danse. I hvert fald i Kalundborg Kommune, hvor årets ’danseballade’, der foregår på Musisk Skole, næsten er udsolgt.

En måned før årets "Danseballade", der foregår i første uge af skolernes sommerferie, er der ved at være udsolgt. 

”Det kommer nu ikke helt bag på migfor hvert år kommer der stadig flere deltagere, og der er ikke så mange pladser tilbage ud af de i alt 75 pladser,” siger børnekulturkonsulent Søren Vind.

Danseballaden er sommerens danseaktivitet for børn og unge mellem 9 og 15 år. Børnene danser hver dag i ugen mellem kl. 10 og 15. På bare én uge skaber børnene og de professionelle danseinstruktører i fællesskab en danseforestilling. Fredag viser de deres afsluttende show. 

Arrangørerne ved endnu ikke, hvordan man afvikler forestillingen, da det afhønger af COVID-19 restriktionerne til den tid.

”Hvordan fredagens forestilling kan afvikles, afhænger af corona-situationen til den tid,” siger Søren Vind.

Også forældrene er glade for Danseballaden: ”Noget af det bedste ved Danseballaden er, at børnene selv skaber forestillingerne. At man kan se, at det er deres egne idéer, som kommer til udtryk, og at man kan se, at de selv har skabt bevægelserne,” fortæller Lasse, der er far til Laura på 13 år. ”Der er en stemning, som om det var en OL-finale. Mine børn vil bare være med hvert år.” supplerer Sigrid, der er mor til Josefine og Isabella.

Danseballaden begynder mandag den 28. juni kl. 10 på Musisk Skole i Kalundborg. Billetter kan købes på kalundborgbib.dk under ’Det Sker’. 


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0