AnnonceLuk annonce
Foredrag med Chris MacDonald

21-05-2021

Den 3. juni er der online foredrag med Chris MacDonald.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Gigtforeningen Vestsjællands kreds inviterer til online foredrag med Chris MacDonald – det hele menneske den 3. juni.

Gigtforeningen Vestsjællands kreds har hyret professionelle teknikkere til at styre teknikken, når Chris MacDonald holder online foredrag om ’Det hele menneske’ den 3. juni. Chris MacDonald er en af de mest kendte foredragsholdere herhjemme om sund livsstil, motivation, personlig udvikling. Ifølge Chris MacDonald er der endnu vigtigere, i denne tid, hvor vi har levet med COVID-19 restriktioner i mere end et år, at forstå, hvorfor vi fungerer, som vi gør, og ikke mindst få en række værktøjer til at fungere i en svær tid.

Chris MacDonald kombinerer en viden på allerhøjeste niveau med en både letforståelig og nu og da ganske underholdende stil. Man vil være både underholdt og meget mere vidende efter foredraget, loves der.

Foredraget foregår over online, dvs. via nettet. Man får tilsendt et link, når man har købt billet.

Foredraget omhandler:

  • Sociale relationer: Den menneskelige hjerne er fundamentalt en social hjerne, og har brug for at blive behandlet som sådan. At forstå de sociale faktorer, der ikke er til forhandling for hjernen, er afgørende, hvis vi som individer eller organisationer vil have gode odds for at kunne præstere godt med en sund hjerne.
  • Energihåndtering: Søvnforskningen har de sidste årtier udforsket hjernens og kroppens dybeste fysiologiske behov, og dens opdagelser fortæller os en klar historie: Enten forstår og investerer vi i vores energi og restitution, eller vores hjerner, kræfter og relationer betaler prisen.
  • Mental indstilling: Attitude er ikke alt, som vi ofte har hørt. Til gengæld har vores mentale indstilling en væsentlig effekt i forhold til, hvordan vi håndterer modgang, udfordringer og andre mennesker. 
  • Balancen mellem udfordringer og stress: I en verden, hvor stress er både et buzz-ord og et skelsættende problem, er det vigtigere end nogensinde at forstå den videnskabelige forskel mellem udfordringer og stress.

Foredraget er arrangeret i samarbejde med Gigtforeningens Københavnskreds, Hovedstad Vest-kreds, Sydvestjyllands kreds og Vestsjællands kreds. Online foredraget foregår den 3. juni kl. 19.00 – 20.30. Alle er velkomne, og man behøver ikke at være medlem af Gigtforeningen for at deltage.

Man kan læse meget mere om foredraget, samt købe billetter her: bit.ly/chrismac0306


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0