AnnonceLuk annonce
Han lukkede og slukkede – nu åbner han

10-05-2021

Esben Just står på scenen i JUVI Klubben nu på onsdag. 

Af Jens Nielsen

JUVI Klubben i Kalundborg byder velkommen til en fest med Danmarks New Orleans Rock’n’Blues pianist og entertainer nr. 1, Esben Just, nu på onsdag.

Esben Just stod på scenen i JUVI Klubben i Kalundborg den 10 marts sidste år, da Mette Frederiksen på et pressemøde fortalte, at Danmark skulle lukke ned dagen efter.

Nu er der åbnet så meget op, at man igen kan opleve levende musik. Og hvad er så mere naturligt end, at det selvfølgelig skal være Esben Just der som den første skal på scenen i JUVI Klubben.

Det sker nu på onsdag den. 12 maj, hvor der bliver intensitet og autenticitet i luften når Just sætter sig bag klaver og mikrofon, for at fremmane stemning og liv.

”Der var rigtigt godt gang i festen den 10 marts sidste år, da flere kom med deres mobiltelefoner og fortalte, at hele landet skulle lukke ned dagen efter, men nu er vi klar til igen at invitere vores gæster indenfor til levende musik, selv om der stadig er mange som er tilbageholdende med at komme ud grundet corona,” fortæller mangeårig leder af JUVI Klubben, Richard Poulsen.

Esben Just har flere gange optrådt i JUVI med succes, denne gang kommer han og giver den fuld rulle i sit solopiano show.

Billetsalget er allerede i gang, men der er stadig billetter til salg, som kan købes, incl. tre stykker smørebrød, hos Alfa Optik i Kordilgade.

”Nu skal vi have en fest, det trænger vi til,” siger Richard Poulsen.

Rock Nalle

Allerede onsdag den 26. maj er JUVI Klubben klar med det næste musikarrangement. Her er det Michelle Birkballe og Rock Nalle som gæster JUVI.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0