Renovering af svømmehal udskudt

Kalundborg Svømmeklub m.fl. kan nu se frem til en sæson i vandet. Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Kalundborg Kommune har nu besluttet, at renoveringen af Kalundborg Svømmehal bliver udskudt til 1. maj 2022.

Der har været en del omtale omkring, at Kalundborg Svømmehal skal renoveres, og at  man derfor er nødt til at lukke svømmehallen ned i 4-5 måneder. Mange har undret sig over, at man ikke har renoveret svømmehallen mens, at der var lukket ned i knap 5 måneder grundet COVID-19. Kalundborg Svømmeklub samt Firmasport har været utilfredse med, at man endnu engang spolerer en sæson for alle brugerne af svømmehallen. Men nu har Kalundborg Kommune besluttet, at udsætte renoveringen således, at den er til mindst mulig gene for brugerne. Derfor bliver den nu renoveret med begyndelse i maj 2022.

”Som følge af processen, tilbagemeldinger fra rådgiver, samt jeres input til tilrettelæggelse er det besluttet, at vi udskyder renoveringsarbejdet til opstart 1. maj 2022. Vi skal endnu engang understrege, at der ikke er personfare forbundet med at benytte springbassinet i den mellemliggende periode,” skriver Kalundborg Kommune i et brev til bl.a. Kalundborg Svømmeklub.

Kalundborg Svømmeklub, Kalundborg Firmasport osv. kan derfor nu meddele alle deres medlemmer, at der bliver rig mulighed for at boltre sig i vandet nu og til næste sæson, og forældre, der har været tilbageholdende med tilmedling af børn, kan derfor roligt melde børnene til Svømmeskolen.

Formand for Kalundborg Svømmeklub, Erik Lorin Rasmussen er derfor også meget glad for beslutningen: ”Vi er i Kalundborg Svømmeklub super begejstrede for, at kommunen flytter renoveringen til 1. maj 2022. Vores instruktører og trænere er SÅ KLAR til både at afslutte resterende del af den indeværende sæson, og efter sommerferien begynde den nye sæson for fulde omdrejninger.”

Del