AnnonceLuk annonce
Børnehavebørn på rampen

26-04-2021

Anette Jensen fra Børnehaven Mariehønen i Jerslev går her med en af børnene, der prøver minibanen. Privatfoto.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Onsdag i sidste uge var Kalundborg BMX Klub forbi Børnehaven Mariehønen i Jerslev med deres minibane så børnene kunne få lov at prøve at køre på den.

Aftalen mellem Børnehaven Mariehønen og Kalundborg BMX Klub kom egentlig i stand, fordi Anette Jensen, der er pædagog i børnehaven, kontaktede Kalundborg BMX Klub for at høre, om det var en mulighed, at få stillet en bane op. Klubben kom efterfølgende ud og stillede banen op for børnehaven, som havde den til fri afbenyttelse hele dagen - helt gratis. Oprindeligt skulle arrangementet have været i 2020, men det satte Covid-19 en stopper for, og derfor glædede børnene i Børnehavne Mariehønen sig ekstra meget til, at det nu endelig kunne lade sig gøre at cykle på minibanen.

Vi stillede vores minibane op på parkeringspladsen foran børnehaven, og så kunne de frit benytte den hele dagen på deres medbragte cykler. Der blev både kørt på minicykler og på løbecykler til stor glæde for børnene. Nogle fik rykket grænser og fundet ud af, at de sagtens kunne køre på banen,” fortæller Per Bille fra Kalundborg BMX Klub.

Skulle man som institution, forening, klub, virksomhed etc. have lyst til, at få banen sat op for en dag, er man meget velkommen til at kontakte Kalundborg BMX Klub og høre nærmere. Banen kan bruges af alle aldersklasser lige fra de helt små på løbecykel op til ældre ryttere på mountainbikes. Grundet banens udførelse i Komposit er den meget holdbar til alle typer cykler.

Kalundborg BMX Klub har to gange om ugen et hold for de helt små på løbecykler, som benytter en asfalteret bane i klubben, beliggende på Tømmerupvej 20A i Spangsbro (lige ved siden af Tømmeruphallen). De lidt større BMX-ryttere træner tre gange om ugen samme sted, på en bane anlagt i 2018.

På klubbens hjemmeside kan man ydermere finde oplysninger om bl.a. træningstiderne, hvis man har interesse i at prøve.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0