AnnonceLuk annonce
BEVÆG er tilbage

20-04-2021

Masser af aktiviteter når Sundheds- og idrætsfestivalen BEVÆG afholdes i september. 

kontakt@tv-kalundborg.dk

Kalundborg Kommune inviterer alle frivillige foreninger til at deltage i Sundheds- og idrætsfestivalen BEVÆG, som foregår lørdag den 4. september. Der vil være mulighed for en festlig genåbning af foreningernes mange aktiviteter efter et år med nedlukninger. 

Vil man, som aktør på sundhedsområdet, eller I, som forening, være med til at skabe en dag, hvor Kalundborg by summer af liv, og de besøgende får et indblik i alle de gode aktiviteter og tilbud, der er i kommunen, så er det nu man skal tilmelde sig. Det er gratis at være med til BEVÆG.

Ligesom tidligere år afholdes festivalen udendørs i Kalundborg bymidte. Der vil være mulighed for at deltage med aktiviteter for festivalens gæster, lave opvisninger samt fortælle om diverse aktiviteter og tilbud fra en stand. Alle aktiviteter på BEVÆG skal være gratis for de besøgende.

I 2019 deltog 68 aktører med en stand eller aktiviteter i gaden. De besøgende kunne blandt andet opleve eller prøve alt fra diverse idrætsaktiviteter og mini maratonløb til samtaler med patientforeninger og eksempler på kropsbehandlinger. Der var rigtig mange besøgende, og der var underholdning med gymnastikopvisninger, musik igennem gaden og sang fra scenen. I år bliver der måske endnu flere.

Hvem kan deltage

BEVÆG er for alle foreninger - både de folkeoplysende og frivillige sociale foreninger. Derudover kan behandlere på sundhedsområdet, godkendte alternative behandlere og Kalundborg Kommune deltage på dagen. På sundhedsområdet er der fokus på både den fysiske og mentale trivsel. Alle typer af foreninger er vigtige for vores sundhed – så man håber, at mange idrætsforeninger vil deltage på dagen for at vise deres aktiviteter og tilbud frem. Men også foreninger, der ikke har fokus på fysisk aktivitet. Det kan f.eks. være foreninger der har fokus på socialt samvær, kreativitet mv.

Det sidste års delvise nedlukning af samfundet har vist os alle vigtigheden af:

  • A. At gøre noget aktiv
  • B. At gøre noget sammen
  • C. At gøre noget meningsfuldt

BEVÆG foregår i Kalundborg bymidte lørdag den 4. september kl.10-14. Foreningerne skal tilmelde sig på bevaeg@kalundborg.dk. Yderligere information fås hos Foreningskonsulent Anders Hørberg på 24902112


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0