AnnonceLuk annonce
Ung iværksætter har succes med hele to firmaer

14-04-2021

Oliver Kondrup har fået succes med bl.a. gravering på glas. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

22-årige Oliver Kondrup Kalundborg har succes med laserskæring og gravering i firmaerne LabCut og Sweet Memory, som henvender sig til henholdsvis erhvervslivet og til privatkunderne.

Har du et firma som lige står og skal bruge fx 1000 små skilte med hver sin tekst til opmærkning, eller skal du bruge et par flotte rødvinsglas med gravering, ja så er det opgaver som Oliver Kondrup tager sig af.

Den unge iværksætter har, med sin far Tommy Kondrup på sidelinjen, etableret sig i Elmegade 36 Kalundborg (i samme bygning som Bagger Låse), her tilbydes alle former for laserskæring og gravering.

Egentligt er det Olivers far Tommy, der i flere år har haft et mindre hobbyfirma på privatadressen, som har sat gang Olivers drøm om egen virksomhed, og nu er det så den 22-årige iværksætter som står i spidsen for firmaet, som egentligt er to forskellige firmaer, nemlig LabCut og Sweet Memory.

”Egentligt er det et års tid siden vi for alvor startede op med webshoppen Sweet Memory, hvor vi skaber minder for kunden, som mest er alle former for glas med gravering, men også forskellige former for gravering i forbindelse med bryllupper, laserskåret verdens- og Danmarkskort, et salg som er gået helt amok hen over sommeren sidste år,” fortæller Oliver Kondrup, mens han viser rundt i værkstedet i Elmegade, hvor topmoderne maskiner klarer alle typer af opgaver inden for laserskæring og gravering.

Samarbejder med de store virksomheder

LabCut henvender sig hovedsagligt til erhvervslivet, her tilbydes også alle former for såvel laserskæring og gravering, det er blot andre opgaver end til privatkunden.

Oliver Kondrup har allerede et samarbejde med mange af de store virksomheder i Kalundborg, som jævnligt skal bruge store oplag af skilte med gravering, såkaldte tag mærker.

Labcut og Sweet Memory tilbyder bl.a. laserskæring i mange forskellige materialer og i forskellige tykkelser.

Masser af nye ideer

Oliver Kondrup, som har en fortid i musikbranchen, har ikke fortrudt, at han er sprunget ud som selvstændig iværksætter og har masser af nye ideer som skal prøves af i fremtiden

”Jeg har før arbejdet med musikbranchen hvor jeg har været DJ og selv producerede min egen musik, og så kan jeg godt lide at være iværksætter og skabe ting ud af ingen ting,” siger Oliver Kondrup, mens endnu et vinglas gøres klar til gravering.

Se mere om LabCut, Klik her og se mere om Sweet Memory, klik her


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0