AnnonceLuk annonce
Punkt1-købmænd har åbnet Power butik

13-04-2021

Makkerparret Steen Jensen og Jesper Abkjær Petersen, Kalundborg, sammen med administrerende direktør i Power Jesper Boysen og varehuschef Andreas Rasmussen foran den nye Power butik i Ringsted. Privatfoto

Af Jens Nielsen

Makkerparret Steen Jensen og Jesper Abkjær Petersen, Kalundborg, åbnede mandag endnu en butik, denne gang en Power butik i Ringsted og flere Power butikker kan være på vej andre steder.

Elektronik- og hvidevarekæden Power åbnede endnu en forretning mandag, denne gang i Ringsted.

Bag butikken står de to garvede Punkt1 købmænd, Steen Jensen og Jesper Abkjær Petersen, Kalundborg, som i forvejen har en række af Punkt1, Expert og Lysmesteren butikker på Sjælland.

Og Interessen for den nye Power butik har været stor. På forhånd kunne kunderne booke en plads i løbet af åbningsdagen, og her var alle 1400 pladser revet væk på ingen tid.

”Jeg har aldrig oplevet noget lignende, det har været en meget lang dag,” siger Steen Jensen, tirsdag morgen, efter et meget hektisk døgn.

Power butikken i Ringsted er den første i rækken af Kalundborg makkerparrets butikker, men nok ikke den sidste.

” Vi er blevet spurgt om vi åbner flere Power forretninger, og på den lange bane kunne jeg da godt forestille mig, at vi åbner en eller to mere,” fortæller Steen Jensen, uden at han på nuværende tidspunkt vil sætte bynavn på hvor det kunne være henne.

”Nu skal vi lige trække vejret, og se hvordan det går i Ringsted,” siger Steen Jensen


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0