AnnonceLuk annonce
Elever står for forårsrengøring

13-04-2021

kontakt@tv-kalundborg.dk

I begyndelsen af april kom dagen, EUC Nordvestsjælland havde ventet længe på: At eleverne kom tilbage fysisk på skolen. Som en del af den gradvise corona-åbning fik skolen nemlig elever tilbage til fysisk undervisning samt forårsrengøring.

Noget, både elever og undervisere havde glædet sig meget til, og det var da også til at se med det samme. Ikke mindst på Processkolen i Kalundborg, hvor Benjamin Mikkelsen, der er faglærer på skolen, stod klar til at tage imod eleverne på elektrikeruddannelsen. Udover at give sig i kast med håndværket samt den praktiske del af uddannelsen, var eleverne også så motiverede, at de klarede en omgang forårsrengøring.

”Vi har den store fornøjelse af, at få eleverne tilbage igen, og det er fantastisk. Det giver den relation, der gør, at vi kan skabe et bedre samarbejde og samspil med hinanden. Eleverne har været meget positive, og er glade for igen at kunne beskæftige sig med det håndværk, som de er begyndt på. De har en stor motivation, og vokser med opgaven,” fortæller Benjamin Mikkelsen.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0