AnnonceLuk annonce
Debat med minister om parallelsamfund

11-04-2021

Indenrigs - og boligminister Kaare Dybvad debatterer parallelsamfund i Kalundborg onsdag d. 14. april. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Socialdemokratiet i Kalundborg inviterer til debatmøde med indenrigs - og boligminister Kaare Dybvad som vil fortælle om den kommende revision af parallelsamfundslovgivningen.

Onsdag d. 14. april kl. 19.30 – 21.00 inviterer Socialdemokratiet alle interesserede til et virtuelt debatmøde med indenrigs - og boligminister Kaare Dybvad.

Emnet for debatten er parallelsamfund.

Når mange ikke vestlige indvandrere og efterkommere bosætter sig i bestemte boligområder, øger det risikoen for, at religiøse og kulturelle parallelsamfund vokser frem.

”Regeringen kommer med et nyt udspil i forhold til forebyggelse af parallelsamfund, og det synes vi egentligt var meget interessant og høre mere om, hvad tænker regeringen og kan vi så få det ned på et lokalt plan og arbejde videre med, det er lidt indgangsvinklen til debatten,” siger Lars Kuhre Mortensen, formand for Socialdemokratiet i Kalundborg

Besøgte Sct. Olaiparken

Tilbage i november 2020 besøgte Kaare Dybvad Sct. Olaiparken i Kalundborg efter flere beboere havde skrevet til ham, om, hvorfor alvorlige sager i Kalundborg ikke bliver taget alvorligt.

”Flere beboere har skrevet til mig med spørgsmålet, hvorfor er der ingen der tager det alvorligt når der bliver skudt og der er andre alvorlige sager i Kalundborg, så derfor synes jeg det var oplagt, nu jeg er den minister som er valgt i Vestsjælland, at kikke forbi, især som boligminister, som har ansvaret for de boligområder, som tit har noget at gøre med de problemer som opstår, så få en fornemmelse af, hvad gør man for at sikre tryghed for det store flertal af beboere, og hvordan sikrer vi, at den lovgivning vi er ved at lave i øjeblikket, kan få folk hurtigere ud hvis de begår grov kriminalitet. Der er ingen som siger at folk som bor her, begår de grove sager, men det er tit der er en forbindelse mellem de ting som foregår og så den her type boligområder her,” sagde Kaare Dybvad tilbage i november sidste år.

Ordet ’ghetto’ bør skrives ud af den kommende aftale og erstattes af ordet parallelsamfund mener Kaare Dybvad.

Alle som har interesse kan deltage i den virtuelle debat, se mere – klik her


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0