AnnonceLuk annonce
Bilist fik konfiskeret sin bil

07-04-2021

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Bilist, frakendt kørekort, fik konfiskeret bilen på Esbern Snaresvej i Kalundborg tirsdag aften.

Kort efter midnat tirsdag kørte en politipatrulje på Esbern Snaresvej i Kalundborg, hvor de ved en tankstation standsede en personbil i en rutinekontrol. Bag rattet sad en 40-årig mand, som politiet kendte særdeles godt i forvejen, idet han havde hele 10 sager om kørsel i frakendelsestiden på samvittigheden. Det var nu 11. gang, han blev sigtet for at køre bil selv om, han var frakendt retten til at køre bil i 10 år i en tidligere sag om bl.a. spirituskørsel i gentagelsestilfælde. 

Ved dagens kontrol var han da også påvirket af både spiritus og hash, han blev derfor sigtet og anholdt for at få udtaget en blodprøve. Han blev herefter løsladt, men bilen fik han ikke lov at beholde. Den beslaglagde politiet med henblik på konfiskation, som det er muligt ifølge færdselsloven ved gentagne kørsler i frakendelsestiden. Den 40-årige accepterede beslaglæggelsen. 

Når politiet får resultatet af blodprøven, kan den 40-årige forvente at høre mere om sagens videre gang. Retten vil senere tage stilling til, om bilen kan endeligt konfiskeres i forbindelse med afgørelse af straffesagen.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0