AnnonceLuk annonce
Travlt i Den Lille Blomsterbutik

25-03-2021

Smukke blomster i alle afskygninger hos Den Lille Blomsterbutik på Sct. Jørgensbjerg i Kalundborg. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Påsken står for døren, og de mange smukke blomster i alverdens farver venter på, at pynte rundt omkring i stuerne i de danske hjem.

Påsken er normalt en travl tid, men det er svært at spå om noget som helst i en tid, hvor intet er, som det plejer at være. COVID-19 har ikke været egentlig hård ved blomsterbranchen, og de har haft nok at lave. Men tingene har været anderledes, og er det stadig, og også hos blomsterhandleren glæder man sig til, at tingene bliver lidt mere normale igen.

”Det er svært at forberede noget for tiden, for intet er, som det plejer at være. Det har været svært at handle ind, men vi er bare så glade for, at vores kunder har støttet op om os, uden dem var det jo ikke gået. Derudover er vi heldige, at vi er en af de få brancher, der er ramt at corona. Der er jo stadig fødselsdag og alle de andre mærkedage til trods for corona. Erhvervskunderne har vi selvfølgelig ikke haft på samme måde, men så har der været noget andet. Vi har nok at lave, og det er vi taknemmelige for," fortæller Charlotte Rasmussen.

Glad for den nye butik

Den Lille Blomsterbutik har siden november sidste år været i de nye lokaler på Sct. Jørgensbjerg i Kalundborg, hvor de har fået meget mere plads end tidligere, og derfor har der også været plads til at tage nye varer og mærker hjem. 

”Vi er meget glade for at være her, der er kun positivt at sige om det. Vores kunder er også glade for det, og synes, at vi har fået rigtig gode parkeringsmuligheder,” siger Charlotte Rasmussen.

Den Lille Blomsterbutik holder lukket 1. og 2. påskedag, men har åbent Skærtorsdag, Langfredag og selvfølgelig lørdag, som vanligt. Skærtorsdag og Langfredag er der åbent kl. 10 - 14, og lørdag kl. 9 - 13


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0